Genç hokeyciler tutulmuyor

Büyükşehir Kağıtsporlu Genç Buz Hokeyciler, lige iyi bir başlangıç yaptı

Büyükşehir Kağıtspor Buz Hokeyinde Türkiye Süper Ligine damgasını vururken, alt yapıdan yetişen genç sporcularda gençler liginde başarılı sonuçlara imza atıyor.

İKİDE İKİ YAPTILAR
Buz Hokeyi Gençler Ligi 2006-2007 Sezonuna Çenesuyu´nu 16-4 mağlup ederek başlayan Kağıtspor, ikinci maçında da Ankara Emniyet takımını 17-2 yenmeyi başardı. Hedefini şampiyonluk olarak belirlene, Büyükşehirli hokeyciler, hedefe doğru emin adımlarla ilerliyor. Geçen sezon gençler liginde namağlup şampiyon olarak kupayı ilimize getiren genç hokeycilerin, bu başarılarını bu yılda tekrarlaması bekleniyor.

HEDEF YİNE ŞAMPİYONLUK
Antrenör Tarık Göçmen nezaretinde, Eray , Burak, Yusuf, Serkan, Batın, Cüneyt, Rıza, Çağdaş, Onurhan, Mert, Orkun, Berke, Murat, Batuhan,  Enes ve Fatih isimlerinden oluşan kadrosuyla mücadele eden Büyükşehir Kağıtspor, ligdeki 3. karşılaşmasını 25 Kasım Cumartesi günü Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesislerinde, İstanbul TED karşısında oynayacak. Saat 11:00´de başlayacak karşılaşmaya tüm sporseverleri davet eden Antrenör Tarık Göçmen, “Geçen yıldan yaşı dolan oyuncularımız bu sene gençler liginde mücadele edemiyor. Ancak altyapıdan yeni çıkardığımız gençler oldukça başarılı. Bu yıl mütevazi bir genç takımla oynuyoruz. 1995´li oyuncularımıza şans veriyoruz. Hedefimiz dördüncü şampiyonluğumuzu yaşamak” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!