Gelin Bayramlaşalım

Kent Bayramlaşması Ramazan Bayramı`nın birinci günü Saraybahçe Nikâh Salonu`nda gerçekleştirilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Valiliği´nin öndeliğinde Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri ve Kent Konseyi Genel Sekreterliği ile birilikte Ramazan Bayramı´nın birinci günü Kent Bayramlaşması düzenleyecek. Bu yıl 7. gerçekleştirilecek olan Kent Bayramlaşması Dolphin İş Merkezi´ndeki Saraybahçe Nikah Salonu´nun da yapılacak. Saat 15.00´de başlayacak olan bayramlaşmaya tüm Kocaelililer katılabilecek.

TEK ÇATI ALTINDA HEP BİRLİKTE
Bayramlaşmaları protokol odalarından çıkararak tek bir çatı altında vatandaşa indiren Kent Bayramlaşması bu Ramazan Bayramı´nda da devam ettirilecek. Kocaeli Valiliği tarafından organize edilen ve bu yıl 7. gerçekleştirilecek olan bayramlaşmaya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin yanı sıra Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri ile Kocaeli Kent Konseyi destek verecek. Dolphin İş Merkezi´ndeki Saraybahçe Nikah Salonu´nda düzenlenecek olan Kent Bayramlaşması saat 15.00´de başlayacak. Kent Bayramlaşması nedeniyle halka çeşitli ikramlarda bulunulacak.