“Geleceğin kentini kuruyoruz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Bahçecik`de çalışmaları anlattı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bahçecik´in Havuzlu Bahçe Mahallesi´nde vatandaşlarla sohbet toplantısına katıldı. Mahallede büyük bir sevinçle karşılanan Karaosmanoğlu, geleceğin kentini oluşturmak için çalıştıklarını söyledi. Karaosmanoğlu, köylülerden organik tarım yapmalarını istedi.

SEVGİ GÖSTERİSİ İLE KARŞILANDI
Mahalle halkının daveti üzerine Bahçecik Belediye Başkanı Doğan Erol ile birlikte Havuzlu Bahçe Mahallesi´ne giden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, vatandaşların sevgi gösterisi ile karşılandı. Karaosmanoğlu ve Erol, Havuzlu Bahçe Camii kahvesinde Muhtar Ahmet Artvinli ve vatandaşlarla sohbet etti. Mahalle Muhtarı Artvinli Büyükşehir Belediyesi´nin verdiği hizmetten memnun olduklarını belirterek, Karaosmanoğlu´na teşekkür etti.

YARINLARIN KOCAELİ´Sİ
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli´ni her köşesi ile kalkındırmaya çaba gösterdiklerini belirterek, “Çocuklarımıza daha güzel yarınlar ve gurur duyacağımız aydınlık bir Kocaeli miras bırakmak için çalışıyoruz. Geleceğin kentini oluşturmak için herkese sorumluluklar düşüyor. Sizlerden aldığımız destek, umutlarımızı artırıyor. Sizin desteğinizle kurmaya çalıştığımız örnek kenti daha kısa sürede oluşturabileceğiz” dedi.

ORGANİK TARIMA DESTEK
Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile Kocaeli´nin her köşesine Büyükşehir hizmeti gitmeye başladığını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Köylerin ve mahallelerin, yol, su, doğalgaz ve altyapı gibi problemlerini çözmeye başladık. Özellikle orman köylülerinden isteğimiz, organik tarıma yönelmeleri ve köylerimizde organik tarım ürünlerini artırma çabası içinde olmaları. Hizmetlerimizin yanında bu tür tarıma destek olacağız. Kocaeli´yi organik tarımın merkezi haline getirebiliriz. İnsanlar bu konuda hassas. Organik tarımla onları kentimize çekip, turizme destek olabiliriz” şeklinde konuştu.

EROL TEŞEKKÜR ETTİ
Bahçecik Belediye Başkanı Doğan Erol ise konuşmasında Bahçeciği bütünüyle ele alındığını belirterek, yapılan çalışmalarda destek veren, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Karaosmanoğlu´na teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!