“Geleceğimiz uyuşmasın”

Uyuşturucunun zararları lise öğrencilerine tiyatroyla anlatıldı. Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi, İl Milli Eğitim ve Emniyet Müdürlüğünden Süleyman Demirel Kültür Merkezinde ortak etkinlik. Özel Arena Tiyatrosu, liseli öğrencileri uyuşturucuya karşı bilinçlendirmek amacıyla “18 Yaşım” adlı oyunu sahneledi.

Uyuşturucunun zararları lise öğrencilerine tiyatroyla anlatıldı.



Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi, İl Milli Eğitim ve Emniyet Müdürlüğünden Süleyman Demirel Kültür Merkezinde ortak etkinlik. Özel Arena Tiyatrosu, liseli öğrencileri uyuşturucuya karşı bilinçlendirmek amacıyla “18 Yaşım” adlı oyunu sahneledi.

5 OKULDAN 500 ÖĞRENCİ
İzmit merkezdeki en kalabalık okullara sahip Gazi, Mimar Sinan, Namık Kemal, Endüstri Meslek ve Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesinden yaklaşık 500 öğrencinin izlediği oyunda öğrencilere, Gençlik Meclisi Başkanı Ali Doğan, Ulusal Gençlik Parlamentosu Kocaeli Temsilcisi Fatih Genç ile Kocaeli Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Süleyman Durak da eşlik etti.

NARKOTİKTEN BİLGİ
Oyun öncesinde Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürü Ahmet Can alkol ve uyuşturucu madde bağımlılığı konularında kısa bir sunum yaparak öğrencileri bilgilendirdi. Bir gencin 18 yaşında sürüklendiği uyuşturucu madde batağında yaşadıklarını anlatan oyunu ise Özel Arena Tiyatrosundan Mustafa Arpacıoğlu ve arkadaşları sahneledi.

BROŞÜR DAĞITTILAR
Oyunun sonundan Gençlik Meclisi Başkanı Ali Doğan ve bazı meclis üyeleri sahneye çıkarak, tiyatro oyuncularını tebrik etti. 
Yine lise öğrencilerini kötü alışkanlıklar konusunda bilgilendirmek için hazırlanan “Geleceğimiz uyuşmasın” adlı broşür de, oyunun ardından öğrencilere dağıtıldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!