Gece yarısı asfalt operasyonu

Büyükşehir ekipleri, İzmit merkezdeki çok bozuk caddelerde yama çalışması yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde İzmit merkezdeki bazı caddelerde gece yarısı asfalt yama çalışması yaptı. Trafiği etkilememek amacıyla, 22.00 ile 02.00 saatleri arasında gerçekleştirilen çalışma ile son derece bozuk olan yollar jilet gibi oldu.

İNÖNÜ VE KURYAPI
İlk çalışma, İnönü Caddesi üzerinde, Akça Camii ile dolmuş durakları arasında yapıldı. İş makineleri yardımıyla ve büyük bir hızla zemindeki bozuk asfaltı kaldıran ekipler, hemen ardından sıcak asfaltı döktü. Üzerinden geçen silindir ile de çalışma tamamlandı. Aynı çalışma Yeni Cuma Camii arkasındaki Kuryapı İş Hanı kavşağında da gerçekleştirildi. Sürücülerin çok sık şikayet ettikleri noktalardan biri olan bu kavşak da dökülen asfaltla güzel bir hal aldı.

4 GECE SÜRECEK
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, Kurban Bayramı öncesinde gerçekleştirilen nokta çalışmaların 4 gecede tamamlanacağını, İnönü Caddesi`nin Cumhuriyet Parkı ile Santral arasında kalan kısmında ve Alemdar Caddesi`nde bozuk yerlere müdahale edeceklerini açıkladı. Ekipler bu çalışmalar için yaklaşık 500 ton sıcak asfalt kullanacak. Öte yandan Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice çalışmalar Büyükşehir asfalt tamir ekibine baklava ikramında bulundu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!