Gebze´ye Şeker denetimi

Büyükşehir`in çalışmalarını inceleyip, Ragıp Demirkol Caddesi`ni gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, Gebze´de başlatılan alt ve üstyapı çalışmalarını yerinde denetledi. Yapımı tamamlanan cadde ve sokakları örnek gösteren Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, Gebze´nin çağ atlayıp, kimlik değiştirdiğini söyledi.

ÇİLE BİTİYOR
Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze´de sürdürülen çalışmalar, yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde yapılan üstyapı çalışmaları, kentin çehresini değiştiriyor. Gebze adeta yeni bir kimlik kazanırken, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, çalışmaları denetledi. Müteahhit firmaları uyaran ve güzel giden havaların iyi değerlendirilmesini isteyen İlyas Şeker, çekilen çilenin sona ermeye başladığını söyledi. Başkan Vekili İlyas Şeker´in denetimine Çayırova Belediye Başkanı Faruk Taşçı ve Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman eşlik etti.

RAGIP DEMORKOL´U İNCELEDİ
Gebze Ragıp Demirkol Caddesi´nde sürdürülen üstyapı çalışmalarını inceleyen şeker, vatandaşa çağrıda bulundu. İlyas Şeker, “Gebze yıllarca çektiği özleme kavuşuyor. Hem altyapıya kavuştu, hem üstyapısı modern ve çağdaş bir görünüm kazandı. Vatandaşımız bu çalışmada biraz sıkıntı çekti. Fakat sonunda istenilen düzeye gelindi. Artık çekilen çileler tamamen tarih oluyor. Gebze insanca yaşanabilen bir ortama kavuşuyor. Altyapısı en az 50 yıl sorun çıkarmayacak şekilde yeniden inşa edildi. Caddeleri geniş, yaya kaldırımları kullanılabilir hale getirildi” dedi.

20 METRELİK YOL
Yapılan çalışma ile Gebze´nin en büyük caddelerinden biri olan Ragıp Demirkol Caddesi tamamen elden geçirildi. Caddenin telefon, içmesuyu, atıksu, elektrik, kanalizasyon gibi tüm altyapı çalışmaları tamamlandı. Üstyapı düzenlemelerinde, 2 bin 125 metre uzunluğunda olan caddenin, bin 100 metrelik kısmı asfaltlanırken, diğer kısmında zemin düzeltme çalışmaları sürüyor. Bölünmüş olarak 4 şeritli hale getirilen Ragıp Demirkol Caddesi´nin genişliği 20 metreyi aştı. Caddenin giriş kısmına zemin nedeni ile 10 metre yüksekliğinde bir istinat duvarı da yapılıyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!