Gebze´nin üst yapısı yenileniyor

Büyükşehir`e bağlı ekipler, alt yapı eksikleri tamamlanan Atatürk Caddesini asfaltlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze´nin alt ve üst yapısını yenilemeye, devasa ihtiyaçlarını devam ediyor. Dört bir koldan yürütülen çalışmalar tüm hızıyla sürerken, alt yapısı tamamlanan bölgelerde başlatılan üst yapı çalışmaları sayesinde kentin görünümü iyiden iyiye değişiyor.

EKİPLER ATATÜRK CADDESİ´NDE
İSU Genel Müdürlüğü tarafından yağmur suyu kolektör çalışmalarının tamamlandığı Gebze merkezinde bulunan Atatürk Caddesi´nde, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından üst yapı çalışmalarına başlandı. Zemin sağlamlaştırma işleminin tamamlandığı cadde, boydan boya asfaltlandıktan sonra trafiğe açılacak. 500 metre uzunluğunda, 15 metre genişliğinde, ikişer şeritli caddenin kaldırımları da hem yenilenecek, hem de genişleyecek. 3.5 metre uzunluğuna getirilecek kaldırımlar, mineral parke ve andezit taşından yapılacak.

SIRADA İLYASBEY VE ESKİ BAĞDAT VAR
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri trafiğin yoğun olduğu Atatürk Caddesinde asfaltlama çalışmasının hemen ardından yolu trafiğe açacaklarını, bordür ve kaldırım çalışmalarını ise yol trafiğe açıkken sürdüreceklerini ifade etti. Yetkililer Atatürk Caddesinden sonra ilçede, alt yapı çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu İlyasbey ve Eski Bağdat Caddesinde üst yapı çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı.

“SU BASKINLARI TARİH OLACAK”
Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra yıllardır her yağmur sonrası problem yaşayan Gebze halkının rahata kavuşacağını ifade etti. Şehir merkezinde alt ve üst yapı çalışmalarının zorluğuna değinen Akman, Gebze halkının ekiplere çalışmaların gecikmemesi için yardımcı olmalarını istedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!