Gebze´nin 4 caddesi yenileniyor

Alt yapı eksikleri tamamlandı. Şimdi sıra üst yapıda. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Gebze`nin 4 caddesinde üst yapı eksikliğini de gidermek için düğmeye bastı. Toplam uzunluğu 3.4 km olan caddeler, yeni yıla yenilenmiş halde girecek. 5

Alt yapı eksikleri tamamlandı. Şimdi sıra üst yapıda.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Gebze´nin 4 caddesinde üst yapı eksikliğini de gidermek için düğmeye bastı. Toplam uzunluğu 3.4 km olan caddeler, yeni yıla yenilenmiş halde girecek.



5 FİRMADAN TEKLİF
Kışla, İlyas Bey, Eski Bağdat ve Kavak Caddelerinin üst yapı düzenlemesine ilişkin ihale, bugün Büyükşehir Belediyesi Grup Salonunda yapıldı. Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman´ın idaresinde gerçekleştirilen ve toplam 5 firmanın katıldığı ihalede, Çözüm Yapı 1 milyon 789 bin YTL ile en düşük teklifi verirken, en yüksek teklifin sahibi 2 milyon 422 bin YTL ile Akyar İnşaat oldu. İhaleyi kazanan müteahhit firma, yapılacak detaylı incelemenin ardından açıklanacak.



NELER YAPILACAK?
Söz konusu caddelerde yapılacak üst yapı çalışması için yaklaşık 13 bin ton asfalt, 12 bin metrekare parke, 7 bin metrekare bordür ve 5 bin metrekare andezit parke döşenecek. Bölgede çalışmalar, yer tesliminden sonraki 8 ay içinde tamamlanacak.



FİRMALAR TEKLİFLERİ
Çözüm Yapı 1 milyon 789 bin YTL
Simge İnşaat 2 milyon 051 bin YTL
Özdemir İnşaat 2 milyon 186 bin YTL
Ayhanlar Hafriyat 2 milyon 270 bin YTL
Akyar İnşaat 2 milyon 422 bin YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!