Gebzeli köy muhtarlarına müjde

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Gebze´ye bağlı köy muhtarları ile toplantı yaptı

Haftanın iki gününü Gebze`de çalışarak geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önceki gün Gebze köy muhtarlarıyla bir toplantı düzenledi. Muhtarlara seslenen Başkan Karaosmanoğlu, “Köylerimizde önceliğimiz su. Susuz köy kalmayacak, bu konudaki sorunlar acil olarak çözülecek” dedi.

“İHTİYAÇLAR  BELİRLENECEK”
Gebze`de bulunan Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası`nda köy muhtarlarıyla sohbet toplantısı yapan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, yıllardır ihmal edilen köylere hizmet için çaba gösterdiklerini söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, ekibindeki uzmanlara köylere yapılacak hizmetleri öncelik sırasına göre belirlemeleri talimatını verdiğini ifade etti. Köylerde tarla yollarına varıncaya kadar yaptıklarını dile getiren Karaosmanoğlu, “Köylerimizin kalkınması için siz muhtarlarımızla elbirliği ile çalışacağız. Köylerimizin daha iyi yaşanabilir yer haline gelmesi için çaba gösteriyoruz” dedi.

“KİMSE MAĞDUR OLMAYACAK.”
Aldıkları yetki ile köylere yerel hizmeti taşımaya başladıklarını ifade eden Karaosmanoğlu, “Öncelikli hedefimiz her köyün içilebilir temiz suya kavuşması. Susuz hiçbir köy kalmayacağı gibi yarım kalan tüm işleri de tamamlayacağız. Gelişi güzel, plansız hiçbir yapıya müsaade etmeyeceğiz. Hükümetimiz kaçak yapılaşmayı önlemek için ağır cezalar getirdi. Köylerimizde de kaçak yapılaşmaya göz yummayalım. Köylerimize yönelik imar yönetmeliği meclisten geçti. Bu konuda sizi bir dahaki toplantılarımızda bilgilendireceğiz. Köylülerimiz bu yönetmelikle asla mağdur olmayacak” sözünü verdi.

MUHTARLAR BİLGİ VERDİ
Başkan Karaosmanoğlu köylülerin her şeyi belediyeden beklememesi gerektiğini hatırlatarak, aksaklık yaşandığı zaman muhtarların, Büyükşehir Belediyesi Genel Koordinatör Yardımcısı Ali Toltar ile diyaloğa geçmelerini istedi. Başkan Karaosmanoğlu konuşmasının ardından muhtarları dinleyip notlar aldı. Köy muhtarları ise daha çok kendi bölgelerinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında başkan Karaosmanoğlu`na genel bilgi verdi, çeşitli taleplerini dile getirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!