Gebze´de İSU çalışanları piknikte buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü´nün Gebze Şubesi´nde çalışanlar, düzenlenen piknikte buluştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, pikniğe katılarak, çalışanlara moral verdi. Karaosmanoğlu, piknikçilere müzik ziyafeti sunan genç bir sanatçının “Beraber yürüdük biz bu yollarda” şarkısına eşlik etti.

“SUSUZ HAYAT OLMAZ”
Piknik alanında İSU çalışanları ve aileleri ile kaynaşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, herkesin yaptığı işi severek yapmasını istedi. İSU`nun 2 bin personeliyle büyük bir aile olduğunu belirten Karaosmanoğlu, “İSU önemli bir hizmet birimimiz. Susuz bir hayat düşünülemeyeceği için bu kurumumuz hayati önem taşıyor. Bütün mesai arkadaşlarım bu işi severek, özveriyle yaptığı inancındayım.  Hizmetimizi yaparken kendimize de hizmet ettiğimizi unutmayalım” dedi.

SÜRPRİZ HEDİYELER DAĞITILDI
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı`nın Çayırova Tohum Islah Tesisi`nde  düzenlenen piknik organizasyonuna Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İSU Genel Müdürü Mustafa Sarıgül, İSU Genel Müdürlüğü ile Gebze çalışanları ve yöneticilerinin aileleri katıldı. Piknik alanında zaman zaman yarışmalar düzenlenip, sürpriz hediyeler dağıtıldı. Yapılan çekilişlerde ise farklı bir heyecan yaşandı.

HALAYLA BİTTİ
Toplam 600 kişinin katıldığı piknik organizasyonu sonunda tüm çalışanlar halay çekerek pikniği sonlandırdı. Piknik boyunca İSU Gebze çalışanlarına ortaya koydukları müzik dinletileriyle eşlik eden müzik grubu tüm katılımcıların beğenisini kazandı. Gebze`de özverili çalışmalarını sürdüren İSU Gebze personelinin böyle bir organizasyonda çalışma arkadaşları ve aileleriyle bir araya gelmekten oldukça mutlu olduğu gözlendi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!