Gebze Kültür Merkezi tamamlanacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önceki gün (pazartesi) Gebze`de seri incelemelerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu ziyaret ve temaslarının ardından, Gebze Belediyeler Birliği Toplantısı`na da katıldı.

Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan ve beraberindeki heyetle birlikte önce kültür kompleksi binasını gezen başkan Karaosmanoğlu, Kültür Bakanlığı tarafından Gebze Belediyesi`ne devredilen kompleksin 2005 yılı içinde bitirilmesi için çalışmaların başlatılacağını söyledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tiyatroları`nın Gebze`ye destek olacağını da belirten Karaosmanoğlu, “1300 kişi kapasiteli kültür merkezini 2005 yılı içinde tamamlayacağız. Gebze Belediyesi hizmet binası da kültür merkezi içinde yer alacaktır” dedi.

ÖNCE ALT YAPI
Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ve beraberindeki heyet, yeni terminal, Kirazpınar Mahallesi`nde yapılması düşünülen yeni mezbaha, yeni hal binası, hayvan pazarı yeri  ve D-100 Karayolu Gebze girişi ana arterlerini, kavşakları, üst geçitleri, yan yolları ve yeşil alanları gezdi .
Gebze Belediyeler Birliği`nin üyeleri olan Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, Çayırova Belediye Başkanı Ekrem Faruk Taşçı, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Dilovası Belediye Başkanı Musa Kahraman, Şekerpınar Belediye Başkanı Cemalettin Balcı ve Tavşancıl Belediye Başkanı Eşref Öner`in hazır bulunduğu toplantıya katılan başkan Karaosmanoğlu, başkanlardan belediyelerin öncelikli sorunlarını belirlemelerini istedi. Gebze`ye bir bütünlük içinde hizmet edeceklerini kaydeden Karaosmanoğlu, ilçede kalıcı hizmetler yapılabilmesi için kesinlikle alt yapının bitirilmesi gerektiğini vurgulayarak, “2005 yılı içinde alt yapının büyük kısmını bitirmeyi hedefliyoruz. Kalıcı projelere daha sonra bir bütünlük içinde gerçekleştireceğiz” dedi.

KORKAKDERE`DE İNCELEME
Başkan Karaosmanoğlu, Ragıp Demirkol Bulvarı ve Korkak Dere`yi de inceledikten sonra Güzeltepe Belediyesi`ne geçti. Beldede yapılacak hizmetleri yerinde gören Karaosmanoğlu, başkan Taşçı`dan bilgi aldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!