“Gebze için birlikte çalışacağız”

Başkan Karaosmanoğlu AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı´nın yeni yöneticilerini kabul etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kısa bir süre önce yapılan kongreyle AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı`na yeniden seçilen Mehmet Ali Okur ile yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan`ın da hazır bulunduğu kabulde konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Gebze`yi yaşanabilir bir yer haline getirmek için el birliği ile çalışacağız” dedi.

“LAFTA KALMAYACAK”
Gebze Hizmet Binası`nda gerçekleşen ziyarette, Büyükşehir Belediyesi`nin Kocaeli`nin her köşesinde önemli yatırımlar başlattığını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, söz konusu yatırımların Gebze`nin çehresini değiştireceğini kaydetti. Gebze için birçok proje ürettiklerini ve bunları hayata geçirmek için özveriyle çalıştıklarını ifade eden Karaosmanoğlu “Projeler tahmini olarak 150 trilyon lira harcama yapacağız. Yaptığımız bu yatırımları siz teşkilatlarımızla halkımıza anlatacağız. Bu hizmetler lafta kalmayacak. Değişiklikler her geçen gün fark edilecek” şeklinde konuştu.

TAVŞANCIL YÖNETİCİLERİ
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur ise göreve yeni seçilmesi sebebiyle ziyaret ettiği Başkan Karaosmanoğlu ile Gebze`ye birlikte hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Okur, “Gebze`miz için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı gayret içinde olacağız” dedi.
Başkan Karaosmanoğlu bu ziyaretin ardından AK Parti Tavşancıl Belde Başkanı Mustafa Korucu ve yönetim kurulu üyelerini de kabul etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!