Gazanfer Bilge´ye vefa

Güreş İl Temsilciliği ve Büyükşehir Belediyesi, güreşin efsane ismi adına turnuva düzenleyecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Güreş İl Temsilciliği, Kocaeli`nin yetiştirdiği ünlü Olimpiyat Şampiyonu, efsane güreşçi Gazanfer Bilge adına güreş turnuvası düzenlemeyi kararlaştırdı. Mayıs ayında gerçekleştirilecek turnuvaya Sakarya, Yalova, İstanbul ve Eskişehir`den de güreşçiler davet edilecek.

ÜRÜK VE USTAOĞLU BİR ARADA
14 Mayıs 2006 Pazar günü ilimizde yapılması planlanan turnuvayla ilgili olarak, Güreş İl Temsilcisi Ziya Ürük, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu ile bir araya geldi. Turnuva hazırlıklarını görüşen Ürük ve Ustaoğlu, organizasyonun kusursuz bir şekilde gerçekleşmesine büyük önem verdiklerini anlattı.

“ONUR DUYARIZ”
Gazanfer Bilge gibi büyük bir spor adamı adına yapılacak turnuvanın parçası olmaktan büyük onur duyacaklarını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Ustaoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu konuya çok olumlu yaklaştı. Kendisinden aldığımız destekle, bu tür organizasyonlara imkanlarımız elverdiği ölçüde destek vermeye çalışacağız” şeklinde görüş belirtti.
Turnuva ile ilgili detaylar önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!