Galeri´de heykel ve seramik rüzgarı

Sanat Galerisi`nde Heykel ve Seramik öğrencilerinin eserleri sergileniyor.

Kentin kültürel etkinliklerinin merkezi konumunda olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi, birbirinden değerli eserlere ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Galeri, önceki akşam da Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi Seramik ve Heykel Bölümü´nde dört yıl boyunca eğitim alan öğrencilerin çalışmalarını sergiledi. Sergide seramik ve heykel olmak üzere toplam 11 eser yer aldı.

SANAT ESERLERİ BÜYÜLEDİ
Kocaelililerin büyük ilgi gösterdiği sergiye Büyükşehir Belediyesini temsilen Eğitim Kültür Daire Başkanı Sait Karaçorlu katıldı.
Sergi açılışında konuşan Karaçorlu, Büyükşehir Belediyesi olarak sanat ve sanatçının her zaman yanında olduklarını belirterek, “Görüyorum ki galerimiz bu gün de birbirinden değerli eserlere evsahipliği yapıyor. Ben bu eserler karşısında büyük heyecan duyuyorum ve sanatçılarımıza bize yaşattıkları bu heyecan için teşekkür ediyorum” dedi.

ERDOĞAN VE BEKTAŞ YÖNETİMİNDE
Seramik bölümünde Serap Erdoğan, heykel bölümünde ise Nurettin Bektaş yönetimindeki atölyelerde dört yıl süresince ciddi bir çalışma gerçekleştirilen öğrencilerin sergisi 17 Haziran Cumartesi akşamına kadar açık kalacak.

Sergide çalışmaları yer alan öğrenciler ise şöyle:

Seramik Bölümü: Hülya İnal Tekin, Müge Erdi, Sibel Gözen, Suna Yaşar Küçükköse, Tülay Şenkal, Nihal Baykal, Birsen Gebeş, Fatma Toygör, Nuray Savaş, Nilgün Tunçkılıç, Leyla Sarı, Mine Tekin, Beril Fidan.

Heykel Bölümü: Şaziye Şahin, Cemal Yıldız, Semra Fidan, Hülya Çakır, Süleyman Duralı, Ülkü Öztezer.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!