Fuarda Voleybol fırtınası

Büyükşehir Belediyesi tarafından fuar meydanında düzenlenen turnuva büyük ilgi görüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür ve Spor Etkinlikleri kapsamında yer alan voleybol turnuvası dün akşam başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür ve Spor Etkinlikleri kapsamında yer alan voleybol turnuvası dün akşam başladı. Fuar içinde bulunan Özkar Restaurant´ın önündeki büyük meydanda oynanan maçlar, fuar ziyaretçilerinin büyük ilgisini çekiyor.

MAÇLAR GECE 23:00´E KADAR SÜRÜYOR
İlimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 85. yıl dönümü nedeniyle gerçekleşen spor günleri etkinliklerinin sonuncusu olan Voleybol Turnuvası, Kocaeli Fuarında şölen havasında başladı. İlginç isimlerle 14 takımın mücadele ettiği Park Voleybolu adı verilen turnuvada ilk gün maçları büyük bir çekişmeye sahne oldu. Saat 19:00´da başlayan karşılaşmalar, 23:00´e kadar devam etti. Bazı takımlar fikstür gereği birden fazla maç yaptı. Maçlar sonrası acıkan sporculara Büyükşehir Belediyesi tarafından kumanya verildi. Gece saatlerine doğru oynanan maçların arasında Armelit dans grubu tarafından dans gösterisi yapıldı.

FİNAL MAÇI YARIN AKŞAM
4 grup halinde düzenlenen turnuvanın ilk gününde 10 karşılaşma oynandı. Bu akşamda oynanacak maçlarda başarılı olan takımlar, yarın akşam final maçlarına çıkacak. Güçlü takımların mücadele edeceği final maçlarının büyük ilgi görmesi beklenirken, müsabakalar sonunda başarılı olan takımlara Büyükşehir yetkilileri tarafından çeşitli ödüller verilecek.  Turnuvanın organizasyonunu üstlenen Büyükşehir Kağıtspor Voleybol antrenörü  Asuman Nazlı, bu akşam oynanacak olan karşılaşmaların çok çekişmeli geçeceğini belirterek, tüm sporseverleri maçları izlemeye davet etti.

VOLEYBOLTURNUVASI 1.GÜN SONUÇLARI:

Janjanlı Bukalemunlar 

Piranalar

(25-15)

Carpe Diem

İkizler

(17-25)

Eagle Eye Cherry

Babalar Ve Kızları

(25–15)

Derğirmenderespor

Voleybol Aşıkları

(25–15)

Janjanlı Bukalemunlar

Dörtlü Priz

(15–25)

Carpe Diem

Fuar Müdürlüğü

(25–15)

Babalar Ve Kızları

Bitsede Gitsek

(9–25)

İkizler

Dolphins

(23–25)

Voleybol Aşıkları

Gusto 

(14–25)

JanJanlı Bukalemunlar

Birikibir

(25–16)

Turnuvaya Katılan Takımlar :
1-Janjanlı Bukalemunlar
2-Piranalar
3-Eagle Eye Cherrm
4-Değirmenderespor
5-Dörtlü Priz
6-Carpe Diem
7-Fuar Müdürlüğü
8-Babalar Ve Kızları
9-Bitsede Gitsek
10-İkizler
11-Dolipns
12-Voleybol Aşıkları
13-Gusto
14-Birikibir

Bizi;
sosyal medyada takip edin!