Fotoğraf Yarışması için son gün 20 Ekim

“4 Mevsim Kocaeli” adlı yarışmanın başvuru süresi bitiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilimizde ilk kez düzenlenen 4 Mevsim Kocaeli Fotoğraf Yarışması`na müracaatlar, 20 Ekim 2005 Perşembe günü sona erecek.

5 KİŞİLİK SEÇİCİ KURUL
Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini belirleyerek turizme katkıda bulunmak amacıyla açtığı fotoğraf yarışması büyük ilgi görüyor. Önümüzdeki perşembe günü son bulacak olan katılımlar ardından, 5 kişiden oluşan seçici kurul 29 Ekim Cumartesi günü toplanacak. Cemal Turgay, Faruk Ertunç, Suha Kocaoğlu, Garbis Özatay ve Ömer Polat`tan oluşan seçili kurul, 31 Ekim Pazartesi günü sonuçları açıklayacak.

BİRİNCİYE 5 BİN YTL
4 Mevsim Fotoğraf Yarışması`nın sergileme ve ödül töreni, 8 Kasım`da yapılacak. Seçici kurul tarafından belirlenip dereceye giren fotoğraf sanatçılarından birinciye 5 bin, ikinciye 4 bin, üçüncüye ise 3 bin YTL ödül verilecek. Yarışmada ayrıca Büyükşehir Belediyesi Özel Ödülü olarak 2 bin, Jüri Özel Ödülü olarak 1000 ve mansiyon olarak 3 adet 500`er YTL`lik ödül dağıtılacak.