Fevziye Parkı`nda çalışmalar hızlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin İzmit kent merkezi için önemli projelerinden biri olan Fevziye Parkı`nın yapımı hızlandı.

YAPAY DERE DE YAPILACAK
Fevziye Parkı için hazırlanan proje, yapılan çalışmalarla şekillenmeye başladı. Ağustos ayının ortalarında bitirilmesi planlanan 13 bin metre karelik parkta 1 adet kafeterya, 3 adet satış büfesi, su perdesi, yapay dere, 18 adet üstü kapalı pergole, yürüyüş yolu, yeşil alan gibi yerler yapılacak. Parka ayrıca 7 bin metre kare pres tuğla döşenecek. 79 adet aydınlatma direğinin dikileceği Fevziye Camii Parkı tamamlandığında akşamları da ışıl ışıl olacak.

AĞUSTOS`TA BİTECEK
Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri İzmit halkının şehir merkezinde günlük koşuşturmadan yorgun düşenlerin soluklanmak için uğrak yeri olduğunu bildiklerini ve çalışmaları hızlandırarak yaz sezonu bitmeden halkın hizmetine açacaklarını söyledi.