Ferruh Duygu Turnuvasından Büyükşehir´e teşekkür

Ferruh Duygu Turnuvası organizatörleri Başkan Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret etti

Kocaelispor´un efsane isimlerinden merhum Ferruh Duygu için geçtiğimiz yıl futbol turnuvası düzenleyen spor adamları ve turnuvaya katılan okulların öğretmenleri, turnuvanın yapılmasına katkı veren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´na teşekkür ziyaretinde bulundu.

BAŞKANA PLAKET VERDİLER
Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleşen ziyarete turnuvanın organizatörü Demirspor Antrenörü Zeki Cömert ile turnuvaya katılan bazı okulların öğretmenleri katıldı. Turnuvaya katılan okullara eşofman vererek otobüs tahsisinde bulunan Büyükşehir Belediyesi, organizasyonun gerçekleşmesinde önemli katkı sağlamıştı. Bu nedenle Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nu ziyaret eden turnuva organizatörleri Başkan Karaosmanoğlu´na katkıları nedeniyle teşekkür ederek, bir plaket sundu. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gülser Ustaoğlu ile Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan hazır bulundu.

FERRUH DUYGUYU UNUTMAK MÜMKÜN DEĞİL
Kocaelispor´un efsane ismi merhum Ferruh Duygu ile Kocaelispor Yönetiminde birlikte görev yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Ferruh Duygu, Kocaeli´ne ve Kocaelispor´a büyük katkıları olmuş bir futbol adamımızdır. Adına turnuva yapılması bizi ve tüm spor severleri mutlu ediyor. Ferruh Duygu´yu unutmak mümkün değil” diyerek Ferruh Duygu gibi efsane bir futbol adamı adına yapılan turnuvaya katkı vermekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!