Fen İşleri iftarda buluştu

Büyükşehir Belediyesi personeli oruçlarını birlikte açtı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı personeli, iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar sonrası, bayram sonrası emekliye ayrılacak olan Eski Köye Hizmet Daire Başkanı Hüseyin Karakullukçu´ya plaket takdim edildi.

GELENEKSEL İFTAR
Büyükşehir Belediyesi bünyesine geçtikten sonra Ramazan ayında birlikte iftar yapma geleneğini devam ettiren eski adıyla Köye Hizmet Daire Başkanlığı, yeni adıyla Fen İşleri Daire Başkanlığı Makine İkmal Şube Müdürlüğü ekipleri, yine bir aradaydı. Makine İkmal Şube Müdürlüğünün Plaj Yolundaki yemekhanesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Münir Karaloğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, şube müdürleri ve çok sayıda personel katıldı.

“SAHADAKİ AYNAMIZSINIZ”
İftar yemeğinde konuşan Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, Büyükşehir Belediyesinin Kocaeli´nin tamamını kapsamasıyla birlikte hizmet alanlarını arttığını vurgulayarak, Kocaeli´nde gerek alt gerekse üst yapıda önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini anlattı.


Köy Hizmetleri personelinin Büyükşehir Belediyesine bağlanmasının önemine değinen Genel Sekreter Münir Karaloğlu ise, “Kocaeli ile İstanbul bu konuda pilot il olarak seçildi. Bunu en başarılı, en sorunsuz ve en mükemmel bir şekilde Kocaeli´nde başardık ve önemli çalışmalar gerçekleştirdik” dedi. Fen işleri personelini “sahadaki aynamız” ifadesiyle tanımlayan Karaloğlu, hedeflerinin daha iyi ve yaygın hizmet olduğunu vurguladı.

ŞEKER´DEN ÖVGÜ
Belediyeciliğin en sıkıntılı bölümünün Fen İşleri olduğunu vurgulayan Başkan Vekili İlyas Şeker ise, “Halkımız çamura basmak istemez. Tepki gösterir, eleştirir. Bu açıdan yaptığınız hizmet çok önemli. Sizler Büyükşehir elamanı olarak hizmetlerin en mükemmelini veriyorsunuz ve vermeye de devam ediyorsunuz” şeklinde konuştu.


Konuşmaların ardından Köye Hizmet Daire Başkanlığı görevini başarıyla tamamlayarak emekli olan Hüseyin Karakullukçu´ya çalışmalarından dolayı Genel Sekreter Münir Karaloğlu tarafından bir plaket takdim edildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!