Etap-3 Müşavirlik ihalesi yapıldı

Kocaeli`nin Bekirpaşa, Saraybahçe, Kuruçeşme beldeleri ile Derince İlçesi merkez, Körfez ilçesi merkez ve İlimtepe Toplu Konutları`nı kapsayan Etap-3 doğalgaz iletim, dağıtım ve servis hattı yapım işinin, müşavirlik ve kontrollük hizmet alım ihalesi yapıldı.

3 FİRMA KATILDI
İZGAZ Genel Müdürlük binasının yemekhane salonunda yapılan ihaleye, 3 firma katıldı. İhaleye en düşük teklifi 212 bin YTL ile Proenet İnş. Pro. Kont. Tic. A.Ş. verirken, Envy En. Ve Çev. Yat. A.Ş. 268 bin 500 YTL, Pgm Göz. Müh. Tic. Ltd. Şti. ise 246 bin 250 YTL fiyat verdi.

İhale komisyonunun verilen teklifleri inceleyip hafta içinde sonuçları açıklaması bekleniyor.

Müşavirlik işinin süresi, yer tesliminin yapıldığı tarihten itibaren 150 takvim iş günü olarak belirtildi.