Eşme´ye bayram hediyesi

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bayramda çalışmalarını sürdürdü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin yoğun çalışma temposunu bayram tatili bile durduramadı. Çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, Eşme Beldesi`ne tatil hediyesi verircesine, Yenimahalle`nin yollarını baştan sona stabilize yaparak, vatandaşların çamur deryasından kurtardı.

3 KİLOMETRE YOL
İlçe ve beldelerde yoğun bir alt yapı hamlesi ile çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi`nin bu hızını bayram tatili bile kesemedi. Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, havalar izin verdiği ölçüde bayram süresince çalışmalarını sürdürdü. Eşme Yenimahalle`de çalışmalarını sürdüren ekipler, mahallenin D-100 Karayolu ile bağlantısını sağlayan 3 kilometre uzunluğundaki yolu onardı. Kasislerle dolu olan toprak yolun yağan her yağmur sonrası çamur deryasına dönüşmesi nedeniyle ulaşım yapılamaması, mahalle halkının en büyük sıkıntısını oluşturuyordu.

ÇİLE BİTTİ
Yapılan çalışma sonucunda 6 metre genişliğindeki yolun tamamı stabilize döşendi. Çamur deryasından kurtulan vatandaşlar, özellikle başlayan yağmurlara rağmen çile çekmekten kurtuldu. Aynı zamanda Eşme ile Uzuntarla arasındaki bağlantıyı sağlayan yolun yaz sezonu ile birlikte sıcak asfalt ile kaplanacağı belirtildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!