Eskihisar´ın trafik kaosu bitiyor

Yapımı tamamlanan köprülü kavşakta sıra asfaltlamaya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze´de yıllardır kangren olan sorunları bir bir çözmeyi sürdürüyor. Altyapının tamamlandığı caddelerde üstyapı çalışmaları hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi, dev ulaşım projesi olan Eski Hisar Köprülü Kavşağı´nın inşaatını tamamladı. Kavşak, asfaltlama çalışması yapılıp, Ocak ayı sonunda hizmete açılacak.

ULAŞIM ÇİLESİ BİTECEK
Eski Hisar Feribot yoluna yapılan ve İstanbul Maramaraj projesi içinde büyük önem taşıyan köprülü kavşağın 75 metreyi bulan tünel kısmı tamamen bitti. Daha önce trafik ışıkları nedeniyle 4 yönden gelen araçların kesiştiği bölgede ulaşım çileye dönüyordu. Feribota giden yolda uzun kuyrukların oluşması yüzünden yaşanan çile artık sona erdi. Ocak ayı içinde asfaltlaması bitecek olan köprülü kavşak, trafiğe açılacak. Ayrıca bölgede trafiği her anlama çözüme kavuşturacak olan köprülü kavşağın bağlantı yolarıda tamamlanmak üzere. Bazı noktalarda ise yaya üstgeçitleri yapılacak.

4 KOLDAN ÇALIMA
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, bölge için önemli bir proje olan köprülü kavşağın, sadece Gebze ve Darıca için değil, Bursa ve İzmir istikametine gitmek için arabalı feribotları tercih eden araçlar için de büyük kolaylık sağlayacağını söyledi. Büyükşehir Belediyesi, yıllardan beri biriken ve çile dağına dönüşen Gebze´nin sorunlarını tek tek çözmeyi sürdürürken, vatandaşın özlediği hizmetleri sunmayı sürdürüyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!