“Eski evleri alıp, yeni ev verelim”

Karaosmanoğlu, Kozluk Mahallesi´ne yeşil alan kazandıracaklarını söyledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kozluk Mahallesi`nde yaptığı incelemeler sırasında, eski ev sahiplerine ilginç bir öneride bulundu. Mahalle içinde evlerin iç içe yapıldığını belirten Karaosmanoğlu, iç içe yapılmış ev sahiplerine ev vermeye hazır olduklarını, mevcut alanları ise yeşil alan yapabileceklerini söyledi.

ÇALIŞMALARI DENETLEDİ
Kozluk Mahallesi`nde Büyükşehir ve Saraybahçe Belediyeleri tarafından yapılan Kozluk Camii`nin çevre düzenlemesi çalışmalarını inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, her mahalleye yeşil alan yapmayı hedeflediklerini söyledi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Fikri Işık ve Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice ile mahalleye giden Karaosmanoğlu, muhtar Aysel Kocabıyık, Kozluk Camii İmamı Necati Gürsel, Dernek Başkanı Celal Filiz ve mahalle sakinleri tarafından karşılandı. Çalışmaları denetleyen Başkan Karaosmanoğlu, kentin her köşesini insanca yaşanabilir bir seviyeye getirmeyi hedeflediklerini ifade etti.


 
İLGİNÇ TEKLİF
Kozluk Mahallesi`nin daha iyi yaşanabilir bir yer haline getirmeyi hedeflediklerini belirten Karaosmanoğlu, mahalle halkına ilginç bir teklifte bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, “Kozluk Mahallesi`nde eski evler için vatandaşlarında rızası alınarak karşılığında ev verelim ve bu yerleri yeşil alan olarak kentimize kazandıralım. Kenti güzelleştirmek, gençlerimize oyun sahası ve park yapmak için bu çalışmalarda mahalle muhtarımıza çok iş düşüyor. Bu çalışmaları onlarla birlikte yürütüp, yaşadığımız bu kenti birlikte yücelteceğiz” dedi.

Başkan Karaosmanoğlu, Kozluk Camii altında bulunan yeri Sağlık Müdürlüğü ile görüşülerek, sağlık ocağına dönüştürülmesini sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!