Erzurumlular, ‘’Tanıtım Günleri’’ programında buluşacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kocaeli Erzurumlular Derneği işbirliğiyle yapılacak Erzurum Tanıtım Günleri 1-5 Şubat tarihlerinde Uluslararası Fuar Merkezi’nde olacak.

Erzurumlular, ‘’Tanıtım Günleri’’ programında buluşacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 1-5 Şubat tarihleri arasında Uluslararası Fuar Merkezi’nde Erzurum Tanıtım Günleri düzenlenecek. İlk kez düzenlenecek olan Erzurum Tanıtım Günleri’nin tanıtım toplantısı Fuar İçi Sivil Toplum Merkezi’nde yapıldı. Toplantıya Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, Erzurumlular Federasyonu yetkilileri ile dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

1-5 ŞUBAT TARİHLERİNDE
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Kocaeli’de konseptiyle başlanan tanıtım günlerine Rize ile başlamıştı. Ardından Gaziantep günlerini Kocaeli ile buluşturan Büyükşehir bu kez Erzurum tanıtım günlerini hayata geçiriyor. Bu kapsamda Erzurum Tanıtım günleri 1-5 Şubat tarihleri arasında Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. 1 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te düzenlenecek açılışla beraber Kocaeli’de adeta Erzurum yaşatılacak

AÇILIŞA DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCULARI KATILACAK
Tanıtım Günleri Basın toplantısında konuşan Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok” Erzurum Tanıtım Günlerinde, Kocaeli’de yaşayan vatandaşlara Erzurum’a özgü kadayıf dolması, cağ kebabı, oltu taşı, ayran aşı, geleneksel el sanatları ilginç etkinliklerle beraber tanıtılacak. Açılış günü Diriliş Ertuğrul oyuncuları da etkinlikte yer alacak. Ata sporlarımızdan Cirit gösterisi de Kocaeli’de ilk kez Erzurum Tanıtımı Günlerinde gerçekleştirilecek. Tanıtım günlerinde her gün dolu dolu farklı etkinliklerle vatandaşlar, Erzurum’a yolculuk yapma şansı yakalayacak.” İfadelerini kullandı.

ERZURUM İLÇE BELEDİYELERİ
Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Atatürk Üniversitesi gibi kurumların destek verdiği programda Erzurum ilçe belediyeleri de stantları ile yöresel ürünlerini ve kültürel öğelerini tanıtma fırsatı bulacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!