Eryürek´ten teşekkür ziyareti

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı´na seçilen Mehmet Eryürek, yönetimiyle birlikte Başkan Karaosmanoğlu´nun makamındaydı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geçen hafta yapılan seçimle AK Parti Derince İlçe Başkanlığı`na getirilen Mehmet Eryürek ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. Ziyarette ana konu, siyasetten ziyade Büyükşehir Belediyesi`nin Derince`de gerçekleştirdiği çalışmalar oldu.

“HAYIRLI OLSUN”
Bütün yönetim kurulu üyeleriyle tek tek tokalaştıktan sonra “Hayırlı olsun” dileklerini ileten Başkan Karaosmanoğlu, seçimlerin birleştirici bir rol üstlenmesinin önemini anlattı, üye aidatlarının yatırılmasına dikkat çekti. Ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi oluşumunu anlatan Başkan Karaosmanoğlu, Başbakan Erdoğan ile Kocaelili bakan ve milletvekilleri sayesinde Büyükşehir`e gerçekten büyük imkanlar sağlandığını kaydetti.

“BATTI ÇIKTI VATANDAŞIN İSTEĞİ”
Karaosmanoğlu, “Bugün Kocaeli`nin her yerinde önemli projeler gerçekleştiriyoruz. Bunlardan biri de D-100 Derince geçişindeki projedir. Bu proje vatandaşın bir isteğidir. D-100 Karayolu, Çin setti gibiydi. Halkımızın ulaşımını, hayatını direkt olarak etkiliyordu. Burada başlattığımız battı çıktı çalışmasını önemli ölçüde kolayladık. 20 metrelik yolla ilgili çalışmalar da devam ediyor. İstimlakler tamamlandığında ulaşımda önemli bir arter daha açılmış olacak. Dere ıslahı ve kolektör çalışmalarımız da süratle devam ediyor” dedi.

HİZMETLERE TEŞEKKÜR
AK Parti Derince İlçe Başkanı Mehmet Eryürek ise “Teşkilatımız Derince`de demokratik bir sınav verdi. Derince teşkilatı olarak yeni bir şekillenme içinde olacağız. Başkanımıza Derince`ye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” ifadesini kullandı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!