Erikli-Bağırganlı arası da tamam

Büyükşehir´in köylerde sürdürdüğü asfalt çalışması sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Köye Hizmet Daire Başkanlığı`nın, Kocaeli`nin tüm köy yollarında başlattığı asfalt seferberliği sürüyor. Ekipler çalışmalarını 7 ilçede aynı anda yürütürken, Kandıra`daki ekipler daha çok sahil belde ve köylerine ulaşımı sağlayan yollarda yama ve asfalt çalışmasını tamamladı.

6 KÖY YOLUNA ASFALT
Köye Hizmet Daire Başkanlığı, Kandıra bölgesindeki çalışmalarının büyük bir bölümünü tamamladı. Daha önce Sepetçi-Akçaova arasındaki 34 km ve Akçaova-Çal arasındaki 19 km`lik yolu elden geçiren ekipler, son olarak Kefken – Cebeci – Lahana – Tepemahalle – Babalı - Dikili - Ketenönü ve Çamkonak arasında kalan ve toplamda 60 km`yi bulan ara yollardaki çalışmalarını tamamladı. Ekipler ayrıca sahil bandını birbirine bağlayan Kerpe - Kumcağız - Doğanlar hattının bakım ve onarımını, Kurtyeri bağlantılı olarak ve Sakarya il sınırına kadar da gerçekleştirdi. Kandıra  Merkez Erikli köyüne Beyceğiz-Belen Budaklar, Antaplı, Gençali, Hacımazlı ve Bağırganlı bağlantısını yapan ekipler, stabilize çalışma sonrası yolları asfaltladı.
 
KÖYLÜLER MEMNUN
Köye Hizmet Daire Başkanlığı`nın başlattığı ve bir çok yerde tamamladığı asfalt seferberliği köylüleri son derece memnun etti. Uzun yıllar asfalt ve bakım yüzü görmeyen yollarının yenilenmesine sevinen köylüler yetkililere teşekkür etti.  Kandıra Merkez Erikli Köy Muhtarı Recep Açıkgöz, yıllar sonra asfalt gördüklerini belirterek, “Kış gelmeden yapılan stabilize ve asfalt çalışması nedeniyle Büyükşehir yetkililerini kutluyorum. Herkesin ayağı çamurdan kurtulacak” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!