Ereğlili balıkçılara bir katkı daha

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, geçimini balıkçılıkla sağlayan Ereğli Balık Hali esnafının ihtiyaçlarının ihtiyaçlarını karşılamaya, eksiklerini gidermeye devam ediyor. Büyükşehir balık hali yanına şimdi de ilave balık ağı depolama ve bakım yeri ile otopark inşa edecek.

İHALESİ TAMAM
Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından çıkılan ihaleye toplam 4 firma katıldı. En düşük teklifi 97 bin 783 YTL Zülküf Adıgüzel verirken, Yılfa İnşaat 122 bin 380 YTL ile en yüksek teklifin sahibi firma oldu. İhale sonucu önümüzdeki günlerde yapılacak detaylı incelemenin ardından kesinlik kazanacak. Çalışmalar ise yer tesliminden sonraki 3 ay içinde tamamlanacak.

OTOPARK DA YAPILACAK
Büyükşehir Belediyesi geçen yıl sıkıntıları ortadan kaldırmak amacıyla esnafın talebi doğrultusunda balık ağı depolama deposu inşa etmiş, ancak yapılan bina yetersiz kalmıştı. 400 metrekare büyüklüğünde yapılacak ilave bina ise ihtiyacı tamamen karşılayacak. Ayrıca balıkçı haline gelen araçların parkı için 1165 metrekare genişliğindeki bir alana otopark yapacak.

FİRMALAR TEKLİFLERİ
Zülküf Adıgüzel 97 bin 873 YTL