Engellilere hizmetin ödülü

Büyükşehir, engellilere yönelik çalışmaları nedeniyle ödül aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, engellilere yönelik gerçekleştirdiği proje ve çalışmalardan dolayı Mahalli İdareler Derneği tarafından ödüle layık görüldü. 30 belediyeden yetkililerin katıldığı ödül töreninde Büyükşehir´in onur plaketini, Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu aldı.

ÇUBUKÇU DA KATILDI
Ankara Büyükşehir Belediyesi Kocatepe Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törende ilk olarak kürsüye çıkan Türkiye Mahalli İdareler Derneği Genel Başkanı Osman Usta, belediyelerin özürlülerle en yakın ve sürekli ilişki içinde bulunan kurumlar olduğunu, bu nedenle sorumluluklarının büyük olduğunu söyledi. Usta ayrıca ödül törenini, çalışmaların teşvik edilmesi amacıyla düzenlediklerini ifade etti.
Törene katılan Devlet Bakanı Nimet Çubukçu ise partisinin engellilere yönelik yaklaşımını anlattıktan sonra, bir süre önce kabul edilen Özürlüler Kanununa değindi, belediyelerden daha fazla katkı istedi.

PLAKETİ AYVA VERDİ
Ardından geçilen ödül töreninde, tüm belediye temsilcilerine plaketleri takdim edildi. Büyükşehir Belediyesine ödülünü, AK Parti´nin görme engelli İstanbul Milletvekili Lokman Ayva verdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu´nun yanı sıra Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Osman Poyraz ve Belde AŞ Genel Müdürü Gültekin Görüm´ün de hazır bulunduğu törende ayrıca, Saraybahçe Belediyesi de ödüle layık görüldü.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!