Emniyet mensupları iftarda buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram Bekirpaşa Polis Karakolu’nda düzenlenen iftara katıldı.

Emniyet mensupları iftarda buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iftar programları devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Bekirpaşa Polis Karakolu’nda iftar programı düzenledi. Karakolun avlusunda gerçekleştirilen programa Genel Sekreter İlhan Bayram, Kocaeli Emniyet Müdürü Necati Denizci, ilçe emniyet müdürleri ve polis memurları ile aileleri katıldı. 

KOCAELİ GÜVENDE
Programda yaptığı konuşmada Kocaeli Emniyet Müdürü Necati Denizci, Büyükşehir Belediyesi’ne düzenlenen iftar programı için teşekkür etti. Genel Sekreter İlhan Bayram da konuşmasında uzun yıllar Anadolu’da görev yaptığını bu süre boyunca pek çok kez emniyetin kendisine komşu olduğunu ifade etti. Genel Sekreter İlhan Bayram “Emniyete yakın olmak güvende hissettiriyor. Emniyet mensupları olarak sizler buralarda çok büyük bir görev icra ediyorsunuz. İnsanlar Kocaeli’nin her yerinde kendilerini güvende hissediyorlar. Bunu sizin yaptığınız çalışmalardan kaynaklandığının farkındayım” dedi.

EMNİYETİN DESTEĞİNİ HİSSEDİYORUZ
Genel Sekreter Bayram Büyükşehir Belediyesi olarak Kocaeli’ne hizmet etmekten büyük onur duyduğunu ifade ederek” Şehrimizdeki insanlar mutlu olsunlar, bu şehirde yaşamaktan memnun olsunlar diye elimizden geldiği kadar kendi görev sahamızın içerisinde olması gereken hizmetleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu hizmetleri yaparken de her zaman sizin desteğinizi yanımızda hissediyoruz. Bundan sonra da böyle olacağı inancını taşıyoruz. “ şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!