Elektrik trafoları renklendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Tema Vakfı, doğaya sahip çıkmak, doğal varlıkların korunmasına dikkat çekmek ve çevreye duyarlı bir kamuoyu oluşturmak için 5 yerleşim merkezinde trafo duvar boyama çalışmaları başlattı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yapılan çalışmayı değerlendirirken, görüntü kirliliğinin ortadan kaldırıldığını söyledi.  Karaosmanoğlu “Şehir içinde çirkin görüntü oluşturan bu tür yapılar üzerine doğa figürlerinin olduğu resimler yapılarak daha güzel görüntü oluşması sağlanacak. Büyükşehir olarak elimizden geldiği kadar ivedi şekilde bu tür yapılar boyanarak şehrin nefes alması sağlanacak. Buradan İhsaniye Anadolu Lisesi, Gölcük Utku Sanat Evi, Değirmendere Belde sanat evi üyelerine bu eserleri ortaya çıkardıkları için hepsine teşekkür ediyorum” dedi.