Duyurulur

Duyurulur

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettiş Yardımcısı İlanı

MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığına Giriş Sınavı  ile açık bulunan GİH sınıfından  4  adet  6. dereceli, 2 adet 8. dereceli ve 2 adet 9. dereceli  Müfettiş Yardımcısı alınacaktır. Giriş Sınavı ile ilgili hususlar aşağıda belirtilmiştir

A- SINAVA KATILMA ŞARTLARI:

  1. ÖSYM tarafından 01-02/Temmuz/2006, 02-03/Temmuz/2005 ve 10-11/Temmuz/ 2004 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında KPSSP- 62 Puan türünden 70 daha üzeri puan alan adaylar arasından yapılacak başvurularda en yüksek puan sıralamasına göre ilk 80 kişi içerisinde bulunmak.(Eşit puan almış olmaları nedeniyle 80´nci sıradaki aday sayısının birden fazla olması halinde, bu adayların tümü sınava alınacaktır.)
  2. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yazılı nitelikleri taşımak,
  3. Yazılı sınav tarihinde 30 yaşını doldurmamış olmak.
  4. Hukuk, İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler fakültelerinden ve bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen, en az dört yıl eğitim veren yurtiçi ve yurtdışındaki fakültelerin bölümlerinden birini bitirmiş olmak.
  5. Askerlik görevini yapmış yada erteletmiş veya askerlikle ilişiği olmamak(erkek adaylar için).
  6. Müfettişlik karakter ve niteliklerine haiz bulunmak,
  7. Süresi içinde başvurmuş ve başvuru formu ile birlikte istenilen belge ve bilgileri Teftiş Kurulu Başkanlığına vermiş bulunmak.

B-SINAV BAŞVURUSU:
Başvurular, 18-22 Aralık 2006 tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı Belsa Plaza Kat 6 İzmit /KOCAELİ  adresine şahsen  yapılabilir. 0.262.3248761 no lu telefondan  ayrıntılı bilgi alınabilir.

C-BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER:
Başvuru Formu, yukarıda belirtilen adresten veya www.kocaeli.bel.tr  internet adresinden indirilerek temin edilebilir.

D- SINAV KONULARI:
Sınav konuları,  hukuk, iktisat, maliye, muhasebe, matematik ve yabancı dil konularından oluşmaktadır.
 
E- SINAV GİRİŞ BELGESİ:
Sınava katılabilme şartlarını taşıyan adaylar 27/12/2006 tarihinde ad-soyad ve KPSS puanları belirtilmek suretiyle www.kocaeli.bel.tr  internet adresinden duyurulacaktır. Sınava katılma başvurusu kabul edilen adaylara, sınava girişte kullanılmak üzere  Sınav Giriş Belgesi  düzenlenip verilecektir. Sınav Giriş belgeleri sınav saatine kadar Kurul Başkanlığından elden verilecektir. Sınavda öncelikle bu belge ibraz edilecek, giriş belgesi ile birlikte kimlik tespitinde kullanılmak üzere nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi gibi fotoğraflı ve onaylı özel bir kimlik belgesi ayrıca bulundurulacaktır.

F- SINAV TARİHİ : 07/01/2007  günü saat: 11.00

G- SINAV YERİ:
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Meclis Salonu Belsa Plaza Kat 9  İzmit /KOCAELİ

İlan Olunur.

MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI BAŞVURU FORMU

Bizi;
sosyal medyada takip edin!