Dostluk maçını Bulgaristan kazandı

Büyükşehir Kağıtspor: 5 Bulgaristan Milli Takımı: 6

Türkiye Buz Hokeyi Süper Lig lideri Büyükşehir Kağıtspor, Romanya`da yapılan 18 Yaş Altı Gençler Dünya Şampiyonası nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirerek Bulgaristan milli takımını konuk etti. Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesisleri`nde oynanan dostluk maçını Bulgaristan ekibi 6-5 kazandı.

BAŞTAN SONA ÜSTÜN OYNADILAR

Aynı zamanda Bulgaristan milli takımının kaptanı olan, Büyükşehir Kağıtspor`un ligdeki en etkili oyuncusu Tony Batcarhov, bu maçta Bulgaristan`ın formasını giyerek takım arkadaşlarına rakip oldu. Büyükşehirli oyucuların tecrübeli Bulgar milli takımına karşı verdiği başarılı mücadelede golleri Oleg 2, Serkan, Gökhun ve Erhan attı. Dostluk havası içinde geçen maç sonrasında Bulgaristan milli takım kafilesi, Büyükşehirli yetkililere gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ederek, kendilerini uygun bir zamanda Bulgaristan`a beklediklerini belirtti.

BU HAFTA ANKARA BÜYÜKŞEHİR İLE

Buz Hokeyi Süper Ligi`nde 28 puanla lider durumda bulunan Büyükşehir Kağıtspor, lige verilen iki hafta aranın ardından bu hafta sonu kendi sahasında Ankara Büyükşehir Belediyesi takımını konuk edecek. En yakın takipçisi Polis Akademisi`nin 2 puan önünde şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen temsilcimiz, bu karşılaşmayı da kayıpsız kapatarak yoluna devam etmek istiyor. Şu anda iki puan farkla şampiyonluk için en avantajlı takım olan lacivert beyazlılar, 25 Mart Cumartesi günü (yarın) Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesisleri`nde Ankara Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak. Maç 12:30`da başlayacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!