Doğu Kışla´da ilk iftar

Başkandan işçiye, zenginden fakire bu sofrada herkese yer var

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin geçen yıl Halkevi Meydanı`nda düzenlediği ramazan etkinlikleri bu yıl Doğu Kışla arazisindeki ilk iftar yemeği ile start aldı.

2 BİN KİŞİ AYNI ANDA
Dev çadırın kurulması çalışmalarının ilk güne yetişmemesi nedeniyle iftar açık havada verildi. İftar saati olan 18.46`da yaklaşık 2 bin civarında Kocaelili, Antikkapı Restaurant tarafından hazırlanan yemeklerle orucunu açtı. İftar sofrasında, Büyükşehir Belediye Başkanından işçisine, zengininden fakirine herkese yer vardı.

HERKES AYNI MASADA
Başkan Karaosamoğlu`nun da sıraya girerek yemeğini aldığı iftara Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticileri ile Fırıncılar Odası Başkanı İlyas Çakır ve Mehmet Ali Paşa Muhtarı Mehmet Kanpara da katıldı. İlk iftar yemeğinin mönüsünü ise ezogelin çorba, sebzeli kebap, pilav ve elma oluşturdu.

SADRİ-ARZEN İLERİKİ TARİHTE
Öte yandan çadırın kurulumunun ilk güne yetiştirilmemesi nedeniyle ertelenen programın önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceği belirtildi. Söz konusu programda İbrahim Sadri ve Yücel Arzen sahne alacaktı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!