Doğaya acımasızca saldırdılar.

Park Bahçelerde üzüntü ve şaşkınlık.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ve vatandaşların gözü gibi baktığı Marinadaki bitki ve ağaçlar kendini bilmez kişiler tarafından katledildi.

ACIMASIZCA SALDIRI

Önceki gün Marina`ya çiçek ve bitkilerin rutin bakımlarını yapmak için giden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri büyük bir şok yaşadı. Gördükleri  manzara karşısında şaşkına uğrayan ekipler, marinada kendini bilmez kişiler tarafından buradaki ağaçların kesildiğini gördü. Doğaya ve ona yapılan hizmete bu denli acımasızca saldıran kişiler, ayrıca kestikleri ağaçların gövdelerini de çakıyla kazıdı.

SÖYLEYECEK SÖZ YOK 

Park ve Bahçeler Müdürü Ahmet Özkaraaslan, Marina`da yaşanan katliamı insanlık dışı olarak değerlendirerek, “Bu yapılanları anlamıyorum. İnsan ve doğa sevgisinden mahrum kişilerin yaptığı bu çirkin olay karşısında söyleyecek söz  bulamıyorum” diyerek üzüntüsünü ortaya koydu.

TÜRKİYE`NİN AKCİĞERİ

Büyükşehir Belediyesi olarak Körfezi boydan boya çiçek ve ağaçlarla donatmaya kararlı olduklarını da belirten Özkaraaslan, “Marina`da yaşanan ağaç katliamının son olmasını arzu ediyorum. Park ve Bahçeler olarak kent merkezimizde gerçekleştirdiğimiz değişimi en geç 1 yıl içinde tüm il sınırlarımızda fark edilebilecek bir konuma getireceğiz. Önümüzdeki yıl Kocaeli`nin çehresi yavaş yavaş değişmeye başlayacak ve yetişen bitkilerimizi de diktiğimizde Kocaeli gerçek anlamda Türkiye`nin akciğeri konumuna gelecek” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!