Dilovası İtfaiyesi´ne de yeni bina

Büyükşehir, itfaiye binalarını yenilemeye devam ediyor

Hizmet sınırlarının tüm Kocaeli´ni kapsamasıyla birlikte ilçe ve belde belediye itfaiye birimlerini bünyesine alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hizmet binalarını yenilemeye devam ediyor. Kocaeli´nin dört bir yanında yenilenmeye başlanan itfaiye binalarına Dilovası da katıldı.

BARAKADAN MODERN BİNAYA
Yıllardır Dilovası Belediyesi´nin garajında bulunan barakada sağlıksız koşullarda hizmet veren itfaiyeciler, yeni binalarına kavuştu. Halen ısıtma sistemleri kurulan binanın çevre düzenlemesi ise yakın bir zamanda yapılacak. İtfaiye araçları için de binanın hemen yanına çelik konstrüksiyondan 4 araçlık sundurma yapıldı.

AY SONUNDA TAMAM
Dilovası Orhan Gazi Mahallesinde Çerkeşli yolu üzerine bulunan itfaiye hizmet binası, 700 metrekare alan üzerine yapılan, 170 metrekarelik tek katlı bir yapıdan oluşuyor. İçinde itfaiye görevlileri için dinlenme ve eğitim odaları ile ofisler ve mutfağın bulunduğu itfaiye binasındaki çalışmalar ay sonuna kadar tamamlanacak. Söz konusu çalışma da tamamlandığında, itfaiye personeli örnek bir tesiste görev yapmanın mutluluğu ile çalışacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!