Derince tünelinde sona yaklaşıldı

Betonarme çalışmaları için trafik her iki yöne tek şeritten verildi

Büyükşehir Belediyesi tarafından Derince`de sürdürülen Tünel Geçiş Projesi çalışmalarında sona yaklaşıldı. Betonarme tabliye ve hafriyat çalışmaları için UKOME kararı ile her iki istikamete geçişler tek şeritten verilmeye başlandı.

BETON DÖKÜLÜYOR
Kazı çalışmaları sırasında temelinde su çıkması ve su issale hattı yüzünden projede tadilat yapılması nedeniyle tamamlanması üç ay ertelenen Derince D-100 Tünel Geçişi, bitme noktasına geldi. Yapılan çalışmalarda betonarme tabliye ve hafriyat çalışmalarına başlandı. Çalışmaların bitmesi halinde, inşaat bitme noktasına gelecek.

TRAFİK TEK YÖNDEN
Çalışmalar nedeniyle, UKOME`nin aldığı karar gereği D-100 trafik akışı Kuzey ve Güney yan yollardan sağlanmaya başlandı. İstanbul-İzmit istikametinde çalışmakta olan güney yan yol trafiğinin 15 günlük bir süreyle Kuzey yan yola alınması, İzmit-İstanbul istikametindeki trafiğin de Denizciler Caddesi`ne alınması kararlaştırıldı. Trafik akışının çalışmaları engellememesi için, her iki yöndeki trafik akışı tek şerit üzerinden verilmeye başlandı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!