Derince KO-MEK yeni binada

Kurs merkezi yeni hizmet binasında 7 derslikte çalışmalara başladı

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Derince´de büyük ilgi gören KO-MEK, yeni ve modern bir binaya taşındı. Toplam 700 kursiyerin eğitim aldığı KO-MEK, hem kursiyerlerini rahat bir ortama kavuşturdu, hem de daha iyi hizmet verme imkanı buldu.

“HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ
Derince´de Sancak İş Merkezi´ne taşınan KO-MEK, yeni hizmet binasında kurslara başladı. Kurs yöneticisi Medine Turan, kursiyerlere daha iyi imkanlarda hizmet verecek bir merkez halene geldiklerini söyledi. Taşınma nedeniyle Mehmetalipaşa, Köseköy, Körfez ve Yuvacık kurs merkezlerinin idarecileri Melek Bayram, Dilek Mumcu, Z.Betül Uludağ ve Ümmühan Yılmaz Mısır, Derince KO-MEK merkezini ziyaret etti. İdareciler kursu çok beğendiklerini, sınıflarda kursiyerler için her türlü donanımın düşünülmüş olduğunu belirtti.

10 BRANŞTA EĞİTİM
KO-MEK Derince´de 7 sınıf oluşturdu. Taleplere göre açılan 10 ayrı branşta 700 kursiyerin kendini geliştirme fırsatı bulduğu merkezde diksiyon, bilgisayar, bilgisayarlı muhasebe, İngilizce, Arapça, okuma yazma, bağlama, mefruşat, giyim, ahşap boyama branşlarında eğitim veriliyor.

BAŞVURULAR SÜRÜYOR
Halkın yoğun ilgi gösterdiği kurslara başvurular devam ediyor. Kendini geliştirmek isteyen herkesin KO-MEK´ te mutlaka yer alacağı branşların olduğunu belirten kurs idarecisi Medine Turan, en kısa zamanda takı tasarımı, hat, ebru, web sayfa tasarımı ve auto cad branşlarını da açacaklarını belirtti. Turan, “Başvuruda bulunmak isteyenler,  hafta içi ve hafta sonu sabah veya akşam guruplarında tercih yapabilirler” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!