Derbent´in 7 caddesi parkelenecek

Büyükşehir belde sakinlerini de çamurdan kurtarıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi beldelere yatırım yapmayı sürdürüyor. Birkaç gün önce Kızderbent`in sokaklarını parke ile kaplamak için ihale açan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Büyük Derbent`in yollarına el attı. 3 ay içinde tamamlanacak çalışma ile beldenin 7 caddesi pırıl pırıl bir hal alacak.

7 FİRMA KATILDI
Söz konusu çalışma için bugün yapılan ihaleye toplam 7 firma teklif verdi. Demka İnşaat 187 bin 60 YTL ile en düşük, Ahmet Bayrak ise 233 bin 100 YTL ile en yüksek teklifi veren firmalar oldu. Çalışma kapsamında Derbent`in caddelerine yaklaşık 10 bin metrekare parke döşenecek, ihtiyaç duyulan yerlere de taş duvar yapılacak.

90 GÜNDE BİTECEK
Atatürk Caddesi, Kooperatif Caddesi, Fatih Caddesi, İstiklal Caddesi, Ömer Yalçın Caddesi, Melek Suyu Caddesi ve A.Lütfü Arat Bulvarı`nda gerçekleştirilecek çalışmalar, beldede yaz kış yaşanan çamur sorununu ortadan kaldıracak. Belde sakinleri ve Derbent`e gelecek misafirler rahat edecek.

FİRMALAR                 TEKLİFLERİ
Demka İnşaat            187 bin 060 YTL