Deniz dostu başkana “gönülden” teşekkür

Deniz Gönülleri Derneği, “Denizleri Boğulmaktan Kurtaralım Kampanyası”na verdiği destek nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu`na teşekkür etti

“Denizleri Boğulmaktan Kurtaralım” kampanyası ile dikkatleri Körfez´deki çevre sorunlarına çekmeyi başaran Deniz Gönülleri Derneği, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´na nezaket ziyaretinde bulundu. Aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan Deniz Gönülleri Dernek üyesi Hicran Uzun ve Serkan Yiğit,  Büyükşehir Belediyesi´nin kampanyaya verdiği destek nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti. Kabulde konuşan Başkan Karaosmanoğlu, İzmit Körfez´inin dünyanın en güzel denizlerinden biri olduğunu belirterek, “Göreve gelir gelmez 8 arıtma tesisini devreye aldık. Bu yaz insanlar denizde kulaç atmanın, yüzmenin keyfini yaşadı. Ancak bu yetmez denizi hep birlikte temiz tutacağız. Sanayicimiz ve vatandaşımız da bize bu konuda yardım edecek” dedi.

NE VERİRSEK DOĞADAN DA ONU ALIRIZ

Başkan Karaosmanoğlu, Deniz Gönülleri tarafından gerçekleştirilen  “Denizleri Boğulmaktan Kurtaralım” Kampanyası´nın kendisine büyük heyecan verdiğini söyledi. “Denizlerimize, iyi bakmazsak gerçekten boğulacak. Bu güzellikler elimizden kayıp gidecek” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Biz doğaya ne kadar iyi davranırsak o da aynı şekilde bize dönüş yapar. Sanayinin atığını, evimizin çöpünü attığımız denizden bize iyi bir şeyler vermesini bekleyemeyiz” dedi.

8 ARITMA TESİSİMİZ DEVREDE

Başkan Karaosmanoğlu göreve gelir gelmez Körfez´i yakın markajlarına aldıklarını ve vakit kaybetmeden 8 arıtma tesisini devreye soktuklarını kaydetti. Bu yaz Kocaelililerin yeniden denizlerine kavuştuğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Denizimizde balık çeşidi arttı. Bundan sonraki hedefimiz ise Körfez´i dünyanın en büyük akvaryumu yapmaktır” dedi.

ZARARI NET BİR ŞEKİLDE GÖRÜYORUZ

Deniz Gönülleri Derneği üyesi Serkan Yiğit ise Büyükşehir Belediyesi´nin kampanyaya hem sponsor hem de manevi olarak büyük destek verdiğini söyledi. Türkiye´nin bütün dalış noktalarında arkadaşlarıyla birlikte dalış gerçekleştirdiklerini ve bu nedenle denizlerdeki kirliliğe yakından tanık olduklarını ifade eden Yiğit, “Bu dalışlarda katı atıkları topluyoruz. Kıyı, çevre ve su altı temizliği yapıyoruz. O anda denizlere verdiğimiz zararı en net şekilde görüyoruz” dedi.

Ziyarette dernek üyeleri, Başkan Karaosamonoğlu´na kampanyaya verdiği destek nedeniyle bir de teşekkür şildi takdim etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!