Değirmendere´ye Karamürsel takviyesi

Karamürsel hattında çalışan 5 minibüs, bundan böyle İzmit-Değirmendere hattında sefer yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, özellikle sabah ve akşam saatlerinde toplu ulaşım araçlarında yer bulmanın güç olduğu İzmit-Değirmendere hattına takviye yaptı. Bundan böyle İzmit-Karamürsel arasında çalışan minibüslerden 5`i, İzmit-Değirmendere hattında yolcu taşımaya başlayacak.

GERGİNLİK DE BİTTİ
UKOME toplantısında alınan karar, Değirmenderelilerin yaşadığı araç sıkıntısını önemli ölçüde rahatlatacak. Kararın olumlu bir yönü de, Değirmendere ve Karamürsel kooperatiflerin barışmasını sağlaması. Yıllardır aralarında gerginlik bulunan kooperatif üyeleri, bu sayede birlikte çalışmaya başlayacak. Hemen başlayacak olan uygulama ise 6 aylık deneme süresine tabii tutulacak.

OTOPARK ÜCRETLERİNE DÜZENLEME
Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu başkanlığında SEKA Park Otel`de gerçekleştirilen toplantıda, toplam 25 madde ele alındı. Görüşülen maddelerden biri de açık-kapalı otopark ücretlerinde yapılması teklif edilen düzenlemeler. UKOME üyeleri, bozuk para olmamasından kaynaklanan sorun nedeniyle söz konusu ücretleri 50 kuruş aşağı ya da yukarı çekti.

PARKOMAT VE ÇEKİCİ FİYATLARI
Öte yandan İzmit merkezde 1.50 YTL olan bir saatlik parkomat uygulaması 2 YTL`ye, 75 kuruş olarak uygulanan ilçelerdeki parkomat fiyatı da 1 YTL`ye yükseltildi. Yasak yerlerden çekilen araçların günlük park ücreti 6 YTL`ye çıkarılırken, 20 YTL olan çekici ücreti 25 YTL olarak belirlendi. Söz konusu düzenleme 1 Mayıs 2006 yılından itibaren yürürlüğe girecek. UKOME üyeleri fiyat ayarlamasındaki amacı, “uzun süreli park uygulamasından sürücüleri açık otoparklara çekmek” olarak açıkladı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!