Değirmendere´de şimdi sıra yollarda

Beldede doğalgaz çalışmaları tamamlanmak üzere

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, özellikle İZGAZ`ın ilçe ve beldelerdeki yatırımları nedeniyle bozulan yolların bakım onarımı için ihaleler gerçekleştirmeye devam ediyor. Büyükşehir`de son ihale Değirmendere için yapıldı.

30 GÜNDE, 25 BİN TON ASFALT
Toplam iki firmanın katıldığı ihalede en düşük teklifi, 650 bin 742 YTL ile Taş Yapı firması verdi. En yüksek teklifi ise 673 bin 530 YTL ile Özmay firmasından geldi. Değirmendere`nin cadde ve sokaklarının yapımında yaklaşık 25 bin ton asfalt kullanılacak. İhaleyi kazanan firma ile sözleşme yapıldığı tarihten itibaren 30 gün içinde işi tamamlayıp teslim edecek.

KIŞ ÇATMADAN ASFALTLANACAK
30 Ağustos Zafer Bayramı`nda Topçular Mahallesi`ne doğalgaz veren, birkaç gün içinde de Yüzbaşılar ve Merkez Mahalleleri`ne doğalgaz vermeye hazırlanan İZGAZ`ın kazdığı yollar, kısa süre içinde asfaltla kaplanacak. Böylelikle kış sert yüzünü göstermeden, beldede bozuk ve çamurlu yollar kalmayacak.