Değirmendere stadı komplekse dönüşecek

İhalesi yapıldı, belde gençlerini toz ve çamurdan kurtaracak çalışmalar iki ayda tamamlanacak

İl genelinde önemli alt yapı çalışmaları gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sportif yatırımları da ihmal etmiyor. Bir süre önce İhsaniye Stadı, Gebze Metin Oktay Stadı yanındaki toprak saha ve Çayırova Stadı`nda çimlendirme ve çevre düzenlemesi çalışmalarına start veren belediye, önümüzdeki günlerde Değirmendere Stadı`na el atacak.

NELER DEĞİŞECEK?
Çalışmalar kapsamında, mezarlık üstünde bulunan toprak saha önce 60x90 metre ölçülerine, nizami maç oynanacak duruma getirilecek, ardından çimlendirilecek, daha sonra da 600 kişi kapasiteli portatif tribün, takımlara soyunma odaları, hakem odası ve gözlemci odası yapılacak. Böylece yazın toz, kışın ise çamur deryası içinde antrenman yapan belde gençleri kendilerine yakışır bir tesise kavuşmuş olacak.

SPOR SALONU DA
Ayrıca futbol sahası yanında bulunan spor salonu da elden geçirilecek. Spor salonu büyütülerek resmi salon sporlarının oynanabileceği hale getirilecek, soyunma odalarından ışıklandırmaya kadar her yönüyle elden geçirilecek, 502 kişilik tribün yapılacak.

İKİ AYDA TAMAMLANACAK
“Değirmendere Futbol Sahası ve Spor Salonu, Tribün ve Çevre Düzenleme İşi” adıyla gerçekleştirilecek çalışmalar için, bugün Büyükşehir Belediyesi`nde ihale yapıldı. Toplam 3 firmanın katıldığı ihaleye, İZOPAN İnşaat 383 bin 80 YTL ile en düşük, SY Yapı 573 bin 588 YTL ile en yüksek teklif verdi. Pe-Ba İnşaat`ın teklifi ise 391 bin 596 YTL oldu. Çalışmalar müteahhit firmaya yer teslimi yapıldıktan sonraki 60 gün içinde tamamlanacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!