Değirmendere asfalt gördü

Alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklar pırıl pırıl oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İZGAZ`ın çeşitli ilçe ve beldelerde gerçekleştirdiği doğalgaz alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolları asfaltlamayı sürdürüyor. Çalışma yapılan yerlerden biri de, Değirmendere`nin adeta kalbura dönen cadde ve sokakları.

24 CADDE VE SOKAĞA 11 KM ASFALT
Fen İşleri Daire Başkanlığı`na bağlı ekipler ilk çalışmasını, Kalıcı Konutlar, Topçular, Yüzbaşılar, Atatürk ve Merkez Mahalleleri`nde gerçekleştirdi. Kazıların tamamlandığı bu bölgelerdeki 24 cadde ve sokağa yaklaşık 16 bin ton sıcak asfalt serildi. Beldede şu ana kadar 11 kilometre yolu baştan sona asfaltladıklarını belirten yetkililer, “İZGAZ Yalı Mahallesi`nde hat ve abone bağlantı çalışmalarını sürdürüyor. Bağlantılar tamamlandığında bu mahallemizde de asfaltlama çalışmasına başlayacağız” dedi.

TOPLAMDA 25 BİN TON
Beldenin yollarına serilen asfalt miktarının toplamda 25 bin tona ulaşması beklenirken, yaz boyunca oldukça sıkıntı çeken belde sakinleri sonuçtan memnun. Vatandaşlar yollarının eskisinden daha iyi, pırıl pırıl olması nedeniyle yetkililere teşekkür ediyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!