Defterdar´dan Başkan´a veda

Kocaeli Defterdarı Hasan Basri Yılmaz, Maliye Bakanlığı İç Denetçilik Birimi`ne atanınca, Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret ederek, veda etti.

Kocaeli Defterdarı Hasan Basri Yılmaz, Maliye Bakanlığı İç Denetçilik Birimi´ne atanınca, Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu´nu makamında ziyaret ederek, veda etti.

DOSTLUK SÜRECEK
Kocaeli´den ayrılacağı için veda turlarına çıkan Defterdarı Hasan Basri Yılmaz´a, Vergi Dairesi Başkanı Bekir Bayraktar eşlik etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu´nu makamında ziyaret ederek vedalaşan Hasan Basri Yılmaz, görevini Ankara´da sürdürecek. Yılmaz´ı iyi bir dost ve iyi bir devlet adamı olarak niteleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Sizi Ankara´ya gönderiyoruz ama dostluğumuz bir ömür boyu sürecek. Sizin gibi bir dost kazandığım için mutluyum” dedi.

KOCAELİ KANUNLARA SAYGILI
Hasan Basri Yılmaz da görev süresince kendisine destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´na teşekkür etti. Kocaeli halkının kanunlara ve devlet dairelerine olan saygısını öven Hasan Basri Yılmaz, bu nedenle görevi sırasında zorluk çekmediğini anlattı. Kocaeli´den mutlu ve güzel anılarla ayrıldığını söyleyen Yılmaz, “Burada çok iyi dostlar edindik ve diğer tüm kamu kurumlarıyla iyi ilişkiler içinde çalışarak, kamunun hizmetlerini sürdürmeye çalıştık” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!