Darıca´ya dev park

Büyükşehir, beldenin 3. büyük parkını tamamlamak üzere

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tamamlandığında Darıca´nın en büyük ve güzel parklarından biri olacak olan Nene Hatun Parkı inşaatını büyük bir hızla sürdürüyor. Yavaş yavaş ortaya çıkan parkta çalışmaların, ekim ayı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

6 DÖNÜM ARAZİ ÜZERİNDE
Nene Hatun Mahallesi´nde bulunan ve 6 bin metrekarelik bir alana yayılan parkta, Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kontrolünde yürütülen çalışmaların imalat boyutu tamamlandı. Üst yapı ve montajla ilgili çalışmalar ise tüm hızıyla devam ediyor. Muhtarlık binasında son rötuşlar yapılırken, havuzun da etrafı pres tuğla ile örülüyor.

Park alanı içinde iki adet fiskiyeli büyük havuz, şelale, gezinti alanları, bitkisel düzenleme, yeşil alanlar, çocuk oyun ve oturma grupları, cafe ile muhtarlık binası yer alıyor.

PRESTİJ KAZANDIRACAK
Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, sadece çocukların değil, mahalle sakinlerinin de önemli bir sosyal ihtiyacını karşılayacak olan Nene Hatun Parkın, bölgeye prestij kazandıracağını vurguluyor.