Darıca´da inceleme turu

Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir`in çalışmalarını denetledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, dün ki Gebze programını, Darıca´ya ayırdı. Beraberindekilerle birlikte beldeyi karış karış gezen Karaosmanoğlu, yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

HEYETLE BİRLİKTE
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, AK Parti Darıca Belde Başkanı Orhan Pala, belediye meclis üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ahmet Özkaraaslan ile birlikte çalışmalarda gelinen seviyeyi denetleyen Başkan Karaosmanoğlu, her proje bölgesinde Karabacak ve Özkaraaslan´dan detaylı bilgiler aldı.

NENEHATUN PARKINDA
Belde merkezindeki mezarlıkta başlayan inceleme turu, daha sonra Nene Hatun Parkı ile devam etti. İçinde kafeterya, havuz, çocuk oyun grubu ve yürüyüş alanlarının bulunacağı Nenehatun Parkı hakkında Park Bahçeler Müdürü Ahmet Özkaraaslan´dan bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, parkın tamamlandığında, Pavlitepe ve Dudayev´den sonra beldenin en büyük üçüncü parkı olacağını söyledi. Karaosmaonoğlu ve beraberindekiler ayrıca İSU tarafından yapılan yağmursuyu kolektör hattı ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.


 
FUTBOL SAHASI VE ESKİHİSAR´DA
İnceleme sırası daha sonra Nene Hatun ve Kazım Karabekir Mahallelerinin keşistiği noktada bulunan Nene Hatun Sahası´ndaydı. Burada mevcut sahanın yanına bir saha daha yapıldığını, zeminin değiştirildiğini, ayrıca 1200 kişilik tribün inşa edildiğini öğrenen Başkan Karaosmanoğlu, malzeme ve işçiliğin kalitesi ile ilgili incelemelerde bulundu. Yoğun geçen programın bu bölümünde Darıca Çınaraltı´nda bir süre dinlenip çay içen, esnafla sohbet eden Karaosmanoğlu, beraberindekilerle birlikte son olarak Eskihisar Feribot Yolunda yapımına başlanan Köprülü Kavşak inşaatı ile ilgili müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.

Buradaki incelemelere AK Parti Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar ile AK Parti Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur da katıldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!