Dağ Bisikleti Yarışı bu yıl Çenedağ eteklerinde yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin desteğiyle bu yıl 4. sü düzenlenecek olan Kocaeli Kupası Dağ Bisikleti Yarışı hazırlık toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu`nun başkanlığında yapıldı.

BÜYÜKŞEHİR`DE HAZIRLIK TOPLANTISI
Encümen salonunda gerçekleştirilen hazırlık toplantısına, Gençlik ve Spor İl Müdürü Kenan Malkoç, Bisiklet Federasyonu Üyesi Fahrettin Kandemir, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan, Kocaeli Brisaspor Yönetim Kurulu üyesi Ertuğrul Yılmaz ve Bisiklet İl Temsilcisi Süleyman Durak katıldı.

YABANCI SPORCULAR DA GELİYOR
Toplantıda, 3 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek olan yarışma programı gözden geçirildi, parkur düzenlemeleri ile tesislerin durumu değerlendirildi. Bu yıl Büyükşehir Belediyesi`ne ait Atış Poligonu Tesisleri`nin merkez olarak kullanılacağı yarışma, 6 kategoride gerçekleştirilecek. Ayrıca 10-16 yaş gençler ve bisiklet halk yarışı yapılacak.

ÖDÜLLER VERİLECEK
Çenedağ yamaçlarının parkur olarak kullanılacağı yarışmaya, çeşitli ülkelerden 30 dolayında yabancı sporcunun da katılması bekleniyor. Yarışma saat 10.00`da başlayacak ve dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!