D-100`ün çehresi değişiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ekipleri, Anadolu`yu Avrupa`ya bağlayan D-100 karayolunu temizleyip, çevresini çimlendiriyor.

Yapılan çalışma ile karayolunun adeta çehresi yenileniyor.

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE ÖNLEM
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, D-100 karayolunda yaptıkları çalışmanın, ilk günden beri yapılan bir uygulama olduğunu söyledi. Yapılan çimlendirme temizleme çalışmaları ile hem karayolunda yaşanabilecek tehlikelerin, hem de görüntü kirliliğinin ortadan kaldırıldığını belirten Karaosmanoğlu, “Bu yol bizim için çok önemli. Kocaeli, D-100 üzerinde önemli bir nokta. İnsanların evlerinin temizliği mutfaklarından belli olduğu gibi şehirlerin de temizliği yollarından belli olur. Yapılan temizlik sayesinde, karayolunda yaşanabilecek ölümcül kazaların önüne geçilmiş oluyor” dedi.

EKİPLER ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Öte yandan Park Bahçeler Müdürlüğü`ne bağlı ekipler, D-100 karayolu çevre düzenlemesi çerçevesinde önceki gün de çalışmalarını devam ettirdi. Ekipler Yahya Kaptan Yoncalı Kavşağı`nı ağaçlandırarak çimlendirirken, D-100 karayolunun kanallarını ve yağışlı havalarda logarlarda biriken çamurları da temizledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!