Cuma Köy Çocuk Parkı açılışa hazır

Gebze´nin en büyük köyüne önemli hizmet

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, söz konusu köyler olduğu zaman hizmette sınır tanımıyor. Yaz ayları boyunca yıllardır bakımsızlıktan kaderine terk edilen köy yollarını tamir eden Büyükşehir Belediyesi şimdi de köylerdeki çocukların mutluluğu için kolları sıvadı. Büyükşehir Belediyesi, Gebze`nin en büyük köylerinden biri olan Cuma Köyü`ne güzel bir çocuk parkı yaptı.

ÖNCE PARK SONRA OYUN GRUBU
Oyun gruplarının hazır olmasına rağmen söz konusu ekipmanı monte edecek herhangi bir çocuk parkı olmadığını tespit eden Büyükşehir Belediyesi, kısa bir süre içinde de çocukları için 2.5 dönümlük bir araziyi park olarak dizayn etti. Parkın yapımı ve çevre düzenlemesinin hemen ardından ise salıncak, tahterevalli, kaydırak ve barfiksten oluşan oyun grubu alana yerleştirildi.

 

ÇOCUKLAR AÇILIŞI BEKLEMEDİ
Kendileri için yapılan parkı çok beğenen Cuma Köyü çocukları ise, cuma günü saat 17.00`de yapılacak olan açılışı beklemeden parkta oynamaya başladı. Daha önce herhangi bir oyun alanı ve parkın olmadığı köyde çocuklar doyasıya eğlendi.
Büyükşehir Belediyesi, parktan büyüklerin de yararlanabilmesi için söz konusu alana bir çay bahçesi ve yürüyüş yolu yaptı, oturma grupları yerleştirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!