Çuhane yolu 12 metre oluyor

Köseköy-Arslanbey güzergahının en önemli yolu genişletiliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım sorununu rahatlatmak amacıyla cadde ve sokakları genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede Köseköy beldesi sınırları içinde bulunan Çuhane Yolu`nun girişi, 8 metreden 12 metre genişliğe çıkarılıyor. 

FUTBOL SAHASINA KADAR
Goodyear fabrikası ile Köseköy Futbol sahası arasında kalan yaklaşık 2.5 km`lik yolun darlığı, araç sürücüleri için önemli bir sorun oluşturuyor, bölgede sık sık kazalar meydana geliyordu. Bu sorunu çözmek için harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı`na bağlı ekipler, imar ve alt yapı sorunu olmayan yolda ilk olarak zemini genişlemeye hazır hale getirmeye başladı. İş makinelerinin zemini sağlamlaştırmasından sonra yolun genişleyen kısımlarına sıcak asfalt serilecek. Ayrıca yolun her iki kısmına da yaya kaldırımları yapılacak.

RAHAT VE GÜVENİLİR ULAŞIM
Kısa bir sürede tamamlanacak çalışmalar, Kartepe eteklerinde bulunan beldelere ulaşımı daha rahat ve güvenilir hale getirecek. Çuhane Yolu, halen Köseköy, Kullar, Arslanbey ve Suadiye Organize Sanayi Bölgesine giden araçlar tarafından sıklıkla kullanılıyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!